Geguritanku dimuat di Majalah DAMARJATI nomor 64 tahun 2008

PESAKITAN

urip kang abot

ngene kleru, ngono luput

ngetan ora bener

ngulon ora gathuk

meneng salah, obah ora kena

dikungkung

dipingit

dipasung

dikunjara

dirante

dibanda

dirut

diidak

dikurung

dilebur

dijur-jur

diobrak-abrik

diosak-asik

dijuwing-juwing

angen-angene

pepenginane

gegayuhane

kamardikane !

Purworejo, Mei 1993

( Majalah DAMARJATI (Jakarta), nomer 64, Kemis Pon, 15 Mei – 28 Mei 2008 )

Tentang budhisetyawan

Seorang yang suka musik dan sastra.
Pos ini dipublikasikan di Puisi Karya Sendiri (Geguritan). Tandai permalink.

5 Balasan ke Geguritanku dimuat di Majalah DAMARJATI nomor 64 tahun 2008

  1. salwangga berkata:

    mistis. aku ya seneng nggawe ukara-ukara jawa. crita cekak uga seneng. ning, ora nduwe kewanen arep ngirim anan public. piye ya?

  2. Pramytha berkata:

    aku seneng geguritan ingkang panjenengan gawe…uapik twenan!!!!

  3. duta berkata:

    wah wapik mas.nangeng kulo gadai ide mugi2 saget ditampi.geh meniko ngejak konco2 supoyo jogo lingkungan ingkang dadi panggone bumi su payo,bomi ora mundak panas lan sumok.supados meniko kito galaken ijo royo2

  4. AISYAH DZAKIYYAH KHAIRUNNISA berkata:

    WAH GEGURITANMU APIK…. AQ EO PENGIN NGGAWE GEGURITAN KARYAKU SING APLING UAPIKK… CK…CK…CK…. SA’JANE KARYAKU KUI ORA APIK BANGET LHO….

  5. Danang berkata:

    Wagh,apik tuenan geguritanipun mas, menawi saged,mas budhi tambah melih geguritanipun mas,..^_^

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s