Geguritanku kapacak ing Kalawarti Umum Basa Jawa DAMARJATI nomer 68 taun 2008

Sakwise sabageyan geguritanku njedhul ing sawetara edisi, salah sawijining geguritan tulisanku kapacak maneh ing Kalawarti Umum Basa Jawa Damarjati kang terbit ing Jakarta. Geguritanku mau mawa irah-irahan Karo Aku.

KARO AKU

bebarengan sliramu

mecaki dina-dina kebak puspa

lan warna

prasasat tanpa ana rasa ngelak lan luwe

ora ngerti-ngerti, sedhela tekane esuk marani sore

wewangunan kang awake dhewe gawe sakloron

wis katon endah

sanajan durung ngerti kapan bakal dadi

daksawang netramu

angel anggonku nggoleki (nyurasa) pangucapmu

kaya isih kabotan, sliramu

bebarengan ngadhepi dina-dina kang bakal lumaku

Ngayogyakarta, 14 Januari 2001

(Kalawarti Damarjati, alamat redaksi: Gedung Gria Media Jl. Balai Pustaka Timur No. 17, Lt. IV Rawamangun Jakarta Timur 13220, telp. 021-4757979; email: damar1964@yahoo.com )

Tentang budhisetyawan

Seorang yang suka musik dan sastra.
Pos ini dipublikasikan di Puisi Karya Sendiri (Geguritan). Tandai permalink.

14 Balasan ke Geguritanku kapacak ing Kalawarti Umum Basa Jawa DAMARJATI nomer 68 taun 2008

  1. ABDUUUUUUUUUUUUUUUL berkata:

    APPPPPPPPPIK TENAN

  2. FRISTA EVA ROSEMARRY berkata:

    Puisi ini bagus sekali

  3. melisa berkata:

    aduh puisiny buaguuuuuuuuuuusssssssssss bangetttttttttttss

    sss

  4. w1dy berkata:

    aku tolong buatkan puisi yang bagussss dong!!

  5. DEWI CAHYA berkata:

    RINENGGO ENDAH ING PUSPA. TUMAJEM ONO JERO DODO….
    GURIT MENIKO COCOK KALIYAN KAHANAN KULO…….

    • budhisetyawan berkata:

      oh matur nuwun sanget. mboten nginten yen gurit punika sami kaliyan ingkang panjenengan penggalih. mbok menawi saged dados panglipuring manah.

  6. jipank berkata:

    artine po kui………………….
    rak mudeng

  7. ady smk2 sala3 berkata:

    semoga puisi yang anda buat dapat bermanfaat

  8. srikiti berkata:

    Gurit endah ngresep ing ati. lanjut terus mas…

  9. tikaaaa berkata:

    saestu geguritan menika sae sanget..
    tembung2e pas..
    saged dados referensi kula ndamel tugas geguritan wonten kampus..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s